Wie ben ik

Marloes

foto-1

Hi allemaal!

Sinds ik mij kan herinneren heb ik één grote passie, interieur! Mijn ouders werden al gek bij de gedachte dat de kleuren van mijn muren in mijn kamer over een jaar weer een nieuw kleurtje moesten krijgen. Zo ben ik dan ook snel tijdens mijn studie fysiotherapie op mijn 18de uit huis gegaan, zodat ik eindelijk weer iets “nieuws” kon inrichten en verven. Waarom de studie fysiotherapie zou je denken? Ik ben na de middelbare school naar verschillende kunstacademies wezen kijken, maar ik voelde dat er iets niet klopte. Ik wilde mensen helpen. Nou kan dat ook als je architect, interieur styliste of interieurontwerper bent, maar mijn hart lag op dat moment meer bij de medische hulp voor mensen. Op mijn 21ste was ik afgestudeerd fysiotherapeute, maar kon ik nog niet volledig in die branche aan de slag. Ik startte mijn eigen massagepraktijk en kon een paar uur in de week aan de slag als fysiotherapeute. Iets bleef er knagen. Ik en de mensen om mij heen merkte op, dat mijn creativiteit en mijn passie voor interieur weer naar boven kwamen. Hier moet je weer iets mee doen, zeiden ze toen. Ik ben blij dat ik op dat moment tegen mij zelf zei “probeer een combi te maken van deze drie aspecten”. Nu ben ik parttime fysiotherapeute, parttime masseuse en doe ik mijn grootste hobby erbij wanneer het kan.

Willen jullie op de hoogte blijven van mijn blogs over interieurstijlen, tips en tricks en mijn bezigheden op dit gebied, zorg dan dat je, je eigen email adres achter laat bij één van de eerder geposte blogs.

See you next time.

Liefs, M