Browsing Category

Uncategorized

Uncategorized

Project Pallet!

Kleding uit beeld s.v.p.! Behalve die nieuwe aankoop natuurlijk, die mag nog even front row! Vind jij het ook zo zonde om een paar mooie eyecatchers achter in de kledingkast te hangen, terwijl je er trots op bent en ze liever wat vaker wilt zien? 

Waarom een tafel kopen, als je er ook een zelf kunt maken die net weer even anders is dan een normale tafel. 

Ontdek wat je allemaal wel niet kunt doen met een oude pallet. 

Men neme een pallet, een gereedschapskist plus DIY-ideeën en voor je het weet heb je een uniek houten meubel in elkaar gezet. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles is te maken met deze houten vriendjes. 

Liefs, M

Uncategorized

Kledingkast op maat

De kledingskast is een van de belangrijkste meubelstukken in de slaapkamer. Hij moet groot genoeg zijn om alle kleding te kunnen opbergen, in de ruimte van de slaapkamer passen en er ook nog eens goed uitzien. Het vinden van de perfecte kledingkast is daarom nog niet altijd even eenvoudig!

Op maat gemaakt
Sommige slaapkamers hebben weinig ruimte om een grote kleidingkast te plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zolderkamer met schuine daken. Een maat gemaakte kleidingkast kan dan de perfecte oplossing zijn. Zo wordt de ruimte in je slaapkamer optimaal benut. Meubelmakers zoals Ton Maatwerk bieden de mogelijkheid voor het leveren van betaalbare kledingkasten op maat.

Inloopkast

Inloopkast
Wanneer je een kleine (slaap)kamer over hebt in huis, is een inloopkast de ideale invulling. Een aparte kamer voor al je kleding en schoenen bespaart je ruimte in de slaapkamer en maakt deze daardoor een stuk ruimtelijker. Ook een inloopkast kun je op maat laten maken. De keuze voor het aantal lades, rekken en hangsystemen blijkt dan volledig open.

De kinderkamer
Niet iedereen heeft genoeg ruimte in huis om de kinderen een grote slaapkamer te geven. Op maat gemaakte meubels kunnen dan de oplossing bieden. Een bureau onder een schuinen dak levert bijvoorbeeld extra ruimte op. Meubels kunnen ook sfeer brengen aan een kinderkamer, een hoogslaper vinden veel kinderen leuk en muurstickers en kleuren brengen gezelligheid.