Browsing Category

Overige

Overige

Bijzondere slaappartijtjes!

Wéér een week die alleen maar zonnestralen telt! Lente wat ben ik blij met jou! 

Met dit weer krijgt iedereen toch een boost ENERGIE of sta ik alleen maar te popelen om mijn vakanties te gaan plannen en uit te stippelen? Eind juni begint mijn eerste vakantie. Een minivakantie wel te verstaan, maar toch 5 dagen aan de Spaanse kust waar ik kan relaxen, een goed boek kan lezen en kan genieten van de mensen waarmee ik ben. FAMILIE! 

Juni, je klinkt nog zo ver weg. Tussendoor hebben we nog meivakantie, hemelvaart, pinksteren etc.. Waarom voor een paar dagen naar het buitenland? Nederland kent ook bijzondere plekjes om een slaappartijtje te houden. Even weg van huis,  andere omgeving, andere mensen, maar toch zo dicht bij huis. Ik was afgelopen zaterdag in Lisse, 15km van Leiden vandaan, maar ik had een oprecht vakantie gevoel. Veel groen, mooie velden vol met gekleurde bloemen en het zonnetje natuurlijk.

Wat zo leuk is aan een weekendje weg plannen, is dat je het zelf kan indelen hoe of waar je gaat slapen. Mijn hart viel bij deze drie Bed & Breakfasten. Toch even weg, maar met de inrichting van deze leuke verblijven toch een heel huiselijk gevoel. 

– Slapen op nr 1. 

  Schermafbeelding 2015-04-21 om 10.41.18

In juni 2014 is dit bijzonder aantrekkelijk houten huisje (voormalige stal) met een uniek wijds uitzicht over het veluwse land nieuw neergezet. Rust, comfort, maar bovenal veel privacy  staan centraal voor deze heerlijke gastvrije B&B. www.slapenopnr1.nl

– Mokum suites 

Schermafbeelding 2015-04-21 om 10.37.27

Op de Herengracht 532 in Amsterdam zit sinds kort een prachtig B&B wat gestationeerd is in een grachtenpand met 2 kamers. Als ik naar de foto’s kijk, krijg ik gelijk een heel huiselijk gevoel. De eigenaren Emile en Francisca zijn ook echte locals, dus weten precies alle hotspots van Amsterdam die je een keer in je leven gezien moet hebben. www.mokumsuites.com

– Leuketrijne Friesland

Schermafbeelding 2015-04-21 om 10.35.27

Achter op het erf van de woonboerderij van Will en Karel staan twee opgeknapte keten, nabij het Friese Wolvega. Rust, ontspanning en veel groen zijn typerend voor deze schattige twee-keten B&B. Wandelaars en fietsers zijn hier in ieder geval aan het goede adres. www.bijzonderplekje.nl

Met het bekijken van alle B&B wéér een voorpretje gehad. Een 2 daagse minivakantie in eigen land waar ik nu al helemaal naar uit kan kijken. 

 

Liefs, M

 

 

Overige

Artikel inzenden op slaapkamerinrichten.com?

Op slaapkamerinrichten.com berichten wij over trends, ontwikkeling en producten die op het inrichten van de slaapkamer van toepassing zijn. Heeft u ook nieuws dat wellicht interessant is voor onze lezers, dan plaatsen wij dat graag! In ruil vragen wij een link naar slaapkamerinrichten.com

Aanleverspecificaties

– Een tekst van minimaal 250 woorden. Dit moet een originele tekst zijn, geen knip en plakwerk van andere websites. Er mag 1 link opgenomen worden.

– Kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal, in ieder geval 1 stuk.

Alvorens u ons het artikel stuurt vragen wij eerst om een link te plaatsen naar: http://www.slaapkamerinrichten.com

Artikelen kunt u insturen naar: info@slaapkamerinrichten.com

 

 

 

Overige

Een onafhankelijke recensie op slaapkamerinrichten.com?

Wij van slaapkamerinrichten.com recenseren nieuwe producten. Dat betekent, als wij positief zijn over uw product, dat u een goede, onafhankelijke recensie mag verwachten.

Als wij uw product niet geschikt vinden, of als we niet gecharmeerd zijn van uw product, dan zullen wij geen recensie plaatsen.

Bijkomend voordeel voor u. De producten waar wij positief over zijn, die nemen we mee in onze collectie en tonen we aan onze klanten als zijn in onze showroom komen. 

Interesse? mail ons op: info@slaapkamerinrichten.com