Browsing Category

Kunst

Kunst

Low Fat

Nee, heeft niets met calorieën te maken. Heeft te maken met fantastisch mooie lampen die die gevaarlijke kaarsen in de slaapkamer overbodig maken.

lowfat

 

 

 

 

 

 

En ja hoor, zien we een keer wat moois, WEER Deens Design.  Just kidding, wij zijn gek op Deens. En als het van NORM.DESIGN uit Kopenhagen is, dan staan we al helemaal in de rij.

Kan iemand ons vertellen waar we deze hebbedingen kunnen verkrijgen? Voorlopig kijken we verlekkerd naar de beelden op de site van NORM.

Kunst

Kunst shoppen bij ArtOlive

Zoals het een ieder met smaak betaamt, willen ook wij graag iets moois in onze slaapkamer hangen. We willen niet de standaard decoratieve stikkers. De gedachte alleen al zorgt ervoor dat wij met bezwaard gemoed te bedden gaan. We willen ook niet naar de gallery om net iets teveel te betalen, want dat bevordert onze nachtrust net zomin.

Artolive-IsmayWolff

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig heeft er iemand ooit iets uitgevonden wat goed dienst kan doen bij het uitzoeken van een mooie, betaalbare ‘Piece of Art’. Namelijk … het Internet!

Wij zijn trouwe bezoekers van ArtOlive, naar mijn weten de eerste serieuse kunstuitleen en kunstverkoper in Nederland. We kunnen uren lang kijken, overleggen, wikken en wegen.  Wij zijn nu aan het sparen voor deze zeefdruk van Ismay Wolff.

Voor wie ook gezellig thuis kunst wil spotten: Bezoek ArtOlive