Slaapkamer

Ongestoorde kalmte!

Het hoge noorden van Europa heeft het hún kenmerk gemaakt! Steeds vaker blijken mensen thuis RUST te willen creëren, vanwege alle hectiek van het dagelijks leven buiten de deur. Meer dan logisch al zeg ik zelf. Waarom is er óóit bedacht om maar 24 uur in één dag te doen, waarvan je minimaal ook nog eens 6-8 uur slaapt? Dat betekent dat je maar hooguit 16 uur hebt om te werken, studeren (verplichtingen) en daarnaast de leuke activiteiten te plannen. Weinig tijd dus voor dat laatste puntje, wat vaak ook nog eens krap wordt ingedeeld met bezoekjes aan vrienden, familie etc. Drukke bedoeling dus, één zo’n dag. Ik kan u vertellen, zo gaat dit elke dag door bij mij! Thuis is er dus een schreeuw naar RUST

Soms kom je er achter dat je een verslaving hebt, de een heeft het met eten, de ander met haken of breien, maar ik heb het met de serene interieurstijl. Deze stijl die ongestoorde kalmte uitstraalt is kenmerkend voor de Scandinavische stijl. De afgelopen jaren is deze stijl zo bijzonder populair geworden door hun warme zachte kleuren, natuurlijke materialen en strakke vormgeving dat je er zelf bijna niet meer om heen kunt. Begrijpelijk wel, dat steeds vaker één kamer in het huis deze serene sfeer kent. De slaapkamer. Deze kamer staat voor rust, kalmte, ontspanning, onberoerd, vredig, helder en ingetogen. Laat dit nou alle betekenissen zijn van de serene stijl.

Ben jij ook opzoek naar rust in je woning of slaapkamer, kies dan voor de basisgegevens van de Scandinavische stijl. Veel wit, met hier en daar wat zwart, grijs of beige, aangevuld met het vele gebruik van onbewerkt hout, het gezellig maken met een paar eyecatchers, maar zeker niet over-done of hysterisch. Hoe relaxt zou het zijn als je wakker wordt in een serene, ontspannen omgeving waar een drukke dag in alle RUST begint. Ik zou zeggen: “Een goed begin is het halve werk”.

 

Liefs, M

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like