Decoratie tips

FlowerFever

Flowerfever

1980! “bloemetjesgordijn”, DE carnavalshit van Wim Kersten. Het klinkt heel oud, maar eigenlijk kent heel Nederland dit liedje wel. Zowel jong en oud staat sindsdien met carnaval dit lied uit volle borst mee te blèren. Ik denk eerder terug aan de interieurstijl van mijn grootouders, lees ‘het jaar nul’. Niks is wat het lijkt, want de bloemenstijl is weer helemaal terug! Lampen, behangetjes, vazen en zelfs het meubilair hebben deze prints. Niets is bestand tegen de flowerfever van dit seizoen. Eind 2014 kwam deze stijl na JAREN weer tevoorschijn en probeert menig huis een zonnig en zomers sfeertje te geven in de winterperiode van dit koude en regenachtige kikkerlandje. Maar geef toe, krijg jij hier ook geen zomerkriebels van? Ik moet eerlijk toegeven dat mijn hoofd de afgelopen 4 weken alleen maar overlopen van de gedachtes van mijn geplande vakanties aankomende zomer. Zon, zee, strand en een lekkere cocktail spelen in ieder geval de hoofdrol in deze dagdromen. Maar we moeten niet TE vroeg van stapel lopen, want 21 maart start officieel de lente en zullen alle bladerloze bomen en kale grasvelden buiten, ook in de bloei staan. Een fijne en zonnige aanloop in- en buitenshuis om alvast te kunnen wennen aan 21 juni, waar al jouw dagdromen werkelijkheid worden! 

Is de bloemenprint een iets te drukke bedoeling voor jou en ben je eerder benieuwd wat naast de “bloemenfever” de nieuwste kleuren van 2017 zijn? Check dan de volgende blog!

Same time, same place

Liefs, M

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like