Slaapkamer

Goedkoop je slaapkamer inrichten

Het inrichten van je slaapkamer is veelal niet het duurste als je je complete huis gaat inrichten. Toch kan het je wel de nodige euro’s kosten. Een comfortabel bed, een mooie kledingkast en leuke accessoires kosten nu eenmaal veel geld. Toch kun je je slaapkamer goedkoop inrichten. Graag geven wij je een aantal praktische en bruikbare tips om je slaapkamer leuk en voordelig in te richten.
1. Wat is je budget?
Een slimme manier om je slaapkamer goedkoop in te richten, is door het vaststellen van een budget. Hoeveel geld wil je uitgeven aan nieuwe meubels en accessoires? Je kunt dit ook per onderdeel splitsen. Daarmee voorkom je dat je volledige budget opgaat aan bijvoorbeeld een nieuw bed.

2. Onderhandel over de prijs
Veel mensen vergeten nogal eens te onderhandelen over de prijs. Dit komt omdat ze denken dat onderhandelen over de prijs veelal niet mogelijk is. Toch is het de moeite waard om te onderhandelen voor bijvoorbeeld een betere prijs of een leuke korting op de aankoop van een bed of kast.

3. Maak gebruik van een kortingscode
Kortingscodes leveren je veelal leuke kortingen op. Ook VidaXL maakt gebruik van kortingscodes. Er zal vast en zeker een leuke kortingscode te vinden zijn die jou goed van pas komt. VidaXL heeft namelijk altijd een breed aanbod van producten waaruit je kunt kiezen.

4. Recycle oude meubels en materialen
Duurzaamheid is een thema dat de afgelopen jaren volop in de belangstelling staat. Oude meubels en materialen kun je daarom uitstekend recyclen. Koop eens een goedkoop potje verf en voorzie je kledingkast van een vintage touch. Oude sinaasappelkistjes doen het ook altijd goed. Je slaapkamer zal er een geheel andere uitstraling door krijgen.

5. Koop je accessoires tweedehands
Besparen op accessoires doe je door ze tweedehands aan te schaffen. Breng eens een bezoek aan de plaatselijke Kringloopwinkel of surf rond op Marktplaats.nl. Een nieuwe lamp hoeft je op deze manier geen honderden euro’s te kosten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like