Decoratie tips

Veni Vidi Vintage

Ben jij iemand die geen afstand kon doen van dat mooie schilderij wat je als erfstuk hebt gekregen, of ooit gedacht had dat die ene vaas van je oma, of dat antieke kastje van je overgrootouders weer helemaal hip werd? Anno 2015 is het weer de normaalste zaak van de wereld dat je huis een vintage look mag hebben. Zelfs de combinatie “oud & nieuw” kom je steeds vaker tegen in alle woonbladen. Wees dus niet bang en haal de stoflaag van al die mooie spullen die je ergens op de zolder had opgeborgen en geef het een ere plaats in je huis!

Wil jij je huis een vintage look geven, maar zijn er te weinig oude spullen in huis, wees niet getreurd. Europa’s grootste vintage evenement
“de VerzamelaarsJaarbeurs” zal op 11 en 12 april 2015 in Utrecht gehouden worden in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs. In ruim 2000 kramen, verdeeld over 5 hallen is alles te vinden wat er maar te verzamelen valt. Van porseleinen poppen tot design artikelen,serviesgoed, zakhorloges etc.
Een waar VINTAGEPARADIJS!

Ik kijk er nu al naar uit!

See you there.

Liefs, M

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like