Decoratie tips

Terug naar vroeger

Houd je van de retro-look? Door leuke accessoires kun je de stijl van vroeger naar je slaapkamer van nu brengen. De winkel Retro-Online is gespecialiseerd in moderne spullen met de look van de 50`s en 60`s. Een kleine greep uit de collectie.

In stijl ontwaken
De eerste radio`s werden uitgevonden om verbindingen in de scheep- en luchtvaart tot stand te brengen. Tegenwoordig is radio, televisie en internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Dankzij de radiowekker kun je iedere ochtend wakker worden met je favoriete muziek. Het merk View Quest heeft enorm leuke retro radiowekkers in zijn collectie.

retro slaapkamer

Overige accessoires
Je kunt je slaapkamer aankleden met allerlei praktische en natuurlijk gewoon leuke accessoires. Wat dacht je van een mooie koekoeksklok uit de 60`s aan de muur? Handig en mooi zijn de retro tafel ventilatoren. In de zomer geven deze je een verkoelend briesje tijdens het slapen. Ook heel erg leuk en functioneel is een retro huistelefoon in de slaapkamer.

De kinderkamer
Ook voor de slaapkamer van je (klein-)kinderen is de retro-look heel erg leuk! Met de muurstickers van Stickaz kun je leuke figuurtjes uit het begin van het computertijdwerk op de muur creëeren. Muurstickers zijn daarnaast enorm handig voor kinderkamers. Wanneer je kinderen weer een andere fase ingaan hoef je niet hele behang van de slaapkamer te vervangen, maar vervang je gewoon de stickers.

Previous Post Next Post

You Might Also Like