Decoratie tips

Veiligheid

Veiligheid is een groot goed. De veiligheid van de moederschoot, veiligheid in een relatie, veiligheid in openbare gelegenheden, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hoe belangrijk is veiligheid in huis, en in de slaapkamer? Je kunt het zelf wel invullen, maar we zullen hem zelf inkoppen: die is van essentieel belang.

monniken

 

 

 

 

 

 

 

 

In de slaapkamer wil je tot rust komen, wil je de zorgen van je werk (of van geen werk) achter je laten, wil je dichtbij je partner zijn in plaats van op afstand, en wil je dat er iemand over je waakt (tenzij je nog bij je vader en moeder in bed ligt, dan is dat deel goed geregeld).

Het is niet voor niets dat beelden met een religieuze achtergrond vaak de slaapkamer sieren. Waar het jezuskruis in de slaapkamer van ons vader en moeder hing, staat bij ons een Boeddha aan het hoofdeinde, of in mijn geval, zijn er twee monniken die ons beschermen gedurende de nacht.

Kijk bij Aziatische Kunst op de site of bezoek ze in Espel!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like