Decoratie tips

Een eyecatcher in de slaapkamer

De slaapkamer is dé plaats waar je iedere dag je dag begint en ook weer eindigt. Een fijn ingerichte slaapkamer is dan ook goed voor je humeur. Naast een mooi bed, beddengoed en nachtkasjes zijn er nog vele manieren om een eigen draai aan de inrichting te geven. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een unieke spiegel?

Functionele decoratie
Met een spiegel in je slaapkamer combineer je praktisch met stijlvol. Naast dat ze er mooi uit zien, kun je er ook een ruimtelijk effect in je slaapkamer mee aanbrengen en wordt licht beter door de kamer verspreid. Door een spiegel op één van de smallere muren van je slaapkamer te hangen, lijkt de kamer optisch groter. Let hierbij wel goed op dat je het juiste formaat spiegel kiest.

Een uniek item
Spiegels hoeven al lang niet meer saai te zijn en zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld spiegels in ronde vormen, met verwarming, met een mooie lijst of met een gezandstraalde afbeelding. Een bijzondere spiegel is een echte eyecatcher en ook een aantal normale spiegels die bij elkaar geplaatst zijn kunnen een bijzonder effect aan je kamer geven. Het is mogelijk om een spiegel op maar te laten maken, zodat deze perfect bij jouw inrichting past. Een bedrijf dat al jaren spiegels op maat maakt is Vision2Form Design.

Previous Post Next Post

You Might Also Like