Slaapkamer

50 shades of grey!

50 Shades of grey.

We kennen het allemaal wel, eerst de boekenreeks waar HÉÉL Nederland het over had en nu ook de eerste verfilming die op 14 februari “de dag van de liefde” zijn debuut heeft gemaakt. Een fantasie met een rauw randje wat wordt weerlegt op de behoefte in de slaapkamer. Wat als we letterlijk de vertaling terug plaatsen en 50 tinten grijs de overhand in de slaapkamer laten zijn? Je krijgt dan al snel een loft idee, wat de bloeddruk van ALLE mannen laat stijgen. Één ding is zeker, de bloeddruk van mijn eigen vent zit bij het idee alleen al van een loft met zijn vrienden op 130/180. Gek, want op dit moment denk ik eerder aan 24 shades of green bij een loft vol met mannen..

Even terug naar de kleur grijs. Probeer de slaapkamer met verschillende accessoires zoals kaarsen, grijze wollen schapenvachten en mooie sprekende zwart/wit foto’s op te vullen en durf te combineren met alle tinten grijs. Zo zal je zien dat grijs helemaal geen saaie kleur is en de slaapkamer spiced up is met de beste bedoelingen van de oh zo populaire film die de harten van elke vrouw sneller doen kloppen. Zie ik hier een dubbel pleziertje voor zowel de man als de vrouw? De man krijgt zijn loft idee en de vrouw krijgt haar fifty shades of grey. Het is tenslotte jullie slaapkamer, where all the magic happens en je SAMEN een fijn gevoel moet hebben.

Benieuwd wat de nieuwste trend naast fifty shades of grey is, en jij zelf een iets kleuriger type bent die nu al uitkijkt naar alle zomervibes die je deze zomer staan te verwachten?

Check dan de volgende blog!

Same time, Same place.

Liefs M.

Previous Post Next Post

You Might Also Like